Resultaten voor scheerwollen dekbed

Een Texels Dekbed Wol Heerlijk warm. Slaaptrends.nl.
hoeslaken topper 160 x 220. hoeslaken topper 180 x 220. hoeslaken topper 200 x 220. split topper hoeslaken 160 x 220. split topper hoeslaken 180 x 220. split topper hoeslaken 200 x 220. Dekbedden Texels Dekbed Wol. Aangenaam in de zomer en warm in de winter? Een texels dekbed van wol is precies wat u nodig heeft voor een comfortabele nachtrust. Texels Dekbed van natuurzuiver schapenwol. Ons dekbed van Texelse schapenwol is geschikt voor alle seizoenen. Het bestaat uit twee delen een zomerdeel en een herfstdeel. Het vulgewicht van het zomerdeel is 250gr/m2 en van het herfstdeel 450 gr/m2. Deze twee delen kunt u ook aan elkaar ritsen. Dit zorgt voor extra warmte in de winter.
De 10 voordelen van een wollen dekbed Win Actie!
De 10 voordelen van een wollen dekbed. Het slapen onder een wollen dekbed is al jaren bij veel mensen favoriet en wel om de volgende redenen. Schapenwol is een duurzaam product dat op een diervriendelijke wijze gewonnen wordt. Daarnaast wol groeit bij het schaap elk jaar weer vanzelf aan. Het schaap is in feite een kleine vezelfabriek. Wol houdt lucht vast. De wolvezel heeft een spiraalvormige krul en kan daardoor veel lucht vasthouden. En lucht is een perfecte isolator! Wol heeft een biologisch geheugen zodat de wolvezel altijd in zijn originele vorm terugspringt.
Texeler Goed en gezond slapen onder wol.
Dekbedden en kussens spelen een belangrijke rol in onze nachtrust. Een dekbed van Texelse schapenwol zorgt voor een perfect slaapcomfort. De Texelaar is een Texels Schapenras dat al eeuwenlang prachtige wol geeft. Een groep Texelse schapenfokkers bewaart nog altijd de zuiverheid van het schapenras en dus de hoge kwaliteit van de wol. Texeler kent als geen ander de unieke eigenschappen van Texelse schapenwol. Een prachtige kwaliteitscollectie met dekbedden futons kussens en onderdekens. Wij verwerken de wol met een speciale techniek waarbij de wolvezels horizontaal én verticaal worden geweven.
TexelWool Texeler Waddendons Texeler Matrassen.
Het dons dat voor ons geselecteerd is is niet wit maar zilvergrijs van kleur in tegenstelling tot de reguliere donssoorten. Deze scharreldons is dan ook uitermate herkenbaar als zilverkleurig dekbed in plaats van de traditionele witte. Deze unieke vulling is garantie voor herkomst en kwaliteit. Natuurlijk slapen op en onder natuurlijke materialen. In de beginjaren 90 kwam Texeler voor het eerst met een wol matras. Nu 20 jaar later is er een Texeler matras dat ventileert isoleert reguleert en voldoende veerkracht biedt. Gemaakt van uitsluitend natuurlijke materialen door de specialist in slaapcomfort. Over het bedrijf TexelWool. Texel telt maar liefst 16.000 stamboekschapen waarvan alle wol bij de enige fabriek op Texel wordt verwerkt.
Wollen dekbed.
Sierlijke handschoenen van schapenvacht Aanbieding. Slapen onder een wollen dekbed voelt aan als de ideale relatie. Luchtig behaaglijk en niet te benauwend. Naast een stevige bijdrage aan een goede nacht slaap geeft een schapenwollen dekbed een geborgen gevoel. Zonder dat het té benauwend of erg plakkerig wordt. Heeft u last van reuma?
Texelse Slaapfabriek.
Het dekbed is standaard gevuld met 100% Texelse lamswol de zachtste wol die er is. Texeler Futon Comfort plus. De Futon Comfort plus is een heerlijk zachte en comfortabele bedverbeteraar. Behaaglijk warm in de winter en lekker koel in de zomer. Maak uw matras compleet met de Texeler VolWol velours een praktische onderdeken die uw transpiratievocht moeiteloos opneemt.
Wollen dekbed.
Rugkussen voor in bed. Product was successfully added to your shopping cart. Go to cart page Ga verder. KRUIP MAAR LEKKER ONDER DE WOL. Wij brengen een derde deel van ons leven in bed door. Dat zijn ongeveer 200.000 uren! Slapen de voornaamste bezigheid is belangrijk voor een vitaal leven. Slaap herstelt ons lichaam van de inspanning van de dag. Dat gebeurt optimaal als het lichaam in een zo natuurlijk mogelijke vorm kan rusten. Lekker slapen onder een wollen dekbed of deken is dan ook bewust kiezen voor de beste gezonde nachtrust.
Wollen Dekbed All Year Texeler Multikeus 600 Gram Ledikant Dekbed Type Dekbed Dekbedwinkel.com.
Het dekbed is gemaakt van 100% scheerwol afkomstig van de schapen op Texel. Een scheerwollen dekbed voelt heerlijk zacht aan en ventileert uitstekend. De tijk is gemaakt van hoogwaardige perkal katoen en versterkt de vochtregulerende werking van de wol. Dit All Year Dekbed heeft een vulling van 600 gram per vierkante meter. Het dekbed is uitermate geschikt voor in de winter. Ondanks het hoge vulgewicht blijft het dekbed heerlijk luchtig en soepel. Het dekbed is eenvoudig te koppelen aan de andere dekbedden van de Multikeus-collectie. Zo kunt u het hele jaar slapen op de juiste temperatuur.
Yumeko Eco wollen dekbed.
We hebben deze week zó heerlijk geslapen! Het 4-seizoenen dekbed hadden we al maar nu ook. Slaap nu paar weken onder mijn nieuwe wollen 4-seizoenen dekbed. Eindelijk een zwaarder dekbed. Sylvia van den Berg-Stolwijk. Gisteren het wollen dekbed de kussens en het bedlinnen ontvangen. Prachtig wit en zacht beddengoed goed verpakt snel geleverd. Ik slaap met mijn hoofd in de wolken! Maandag een kussen besteld en gisteren al ontvangen! En de 1e nacht erop geslapen! Ons dekbed is elke avond weer een feest. Mogen we al naar bed? Wij slapen voor ons gevoel echt. Ziet er goed uit de shop.
Wollen dekbed Breed assortiment Zoslaapiknu Nightlifeliving.
Houd je van wat gewicht op je lichaam? En heb je graag de keuze afhankelijk van het seizoen?
Goed isolerend scheerwollen dekbed uit Australi.
Wollen dekbed van het merk Australia de Luxe is voor zowel koude als warme nachten geschikt.
whkmp's DREAMCOVERS Texelse scheerwol dekbed wol whkmp's DREAMCOVERS? Bestel nu bij wehkamp.nl.
Dit wollen dekbed heeft een optimale warmte-isolatie en vochtregulatie. Een wollen dekbed is altijd wat zwaarder dan een donzen of een synthetisch dekbed. Het dekbed regelmatig luchten en opschudden. Dit dekbed is alleen chemisch te reinigen. Dit 4-seizoenen dekbed is geschikt voor alle seizoenen en heeft een totaal vulgewicht van 650 gr/m2. Warmteklasse 4 3 samen warmteklasse 1. De warmtebehoefte verschilt per persoon. Dekbedden kennen dan ook verschillende warmteklassen die je houvast geven bij de bepaling van jouw keuze. Warmteklassen zijn gerelateerd aan de vulling van het dekbed. Dit whkmp's DREAMCOVERS dekbed heeft warmte klasse 2 3.

Contacteer ons